Входни врати

Показване на 1–12 от 78 резултата

Ние, от „Врати Експрес“ – София, Ви предлагаме блиндирани и метални входни врати на ниски цени, с високо качество и многообразие от модели.

Блиндирани входни врати

Заповядайте в нашия магазин в София и открийте своята блиндирана врата на достъпна цена. Нашите входни врати са с гарантирано качество. Те са здрави, надеждни, обвити в МДФ панели.

Предлагат се в различни дизайни, което ги прави предпочитани от много наши клиенти. Блиндираните входни врати в магазин „Врати Експрес“ са подходящи както за къщи, така и за апартаменти, дори и за панелни жилища.

Част от отличителните черти на тези входни врати са:

  • отличните нива на шумо- и топлоизолация;
  • защита и устойчивост от външните атмосферни условия;
  • стабилност;
  • завършен вид.

.

Предлагаме блиндирани врати с различна дебелина и пълнеж на крилото, както и предоставяме избор на клиента за посоката на отваряне на крилото. Също така, някои от моделите дават възможност за регулиране на касата, снабдени с допълнително уплътнение или первази. Ще откриете и такива със снабдени заключващи системи, както и блиндирани врати, подсилени с повече шипа.

Окомплектовката на някои от моделите включва и допълнителна ключалка от вътрешната страна на вратата. Ако държите на сигурността и качеството – изберете нашите блиндирани входни врати.

МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ

Металните врати, предлагани в магазин „Врати Експрес“ в София, са изработени от метал, с покритие от ламинат и MDF.

Характеризират се със:

 • здравина;
 • устойчивост;
 • елегантен дизайн;
 • допълнителна UV защита.

Предлагат се с модерни заключващи системи, способни да спрат всички опити за взлом. За по-голяма сигурност нашите врати са снабдени с тристранно заключване и повече шипа.

Едновременно с всички посочени качества, металните врати от „Врати Експрес“ се допълват идеално с всеки един интериор. Подходящи са освен за дома, но и перфектно биха прилегнали на Вашето мазе.

В окомплектовката на всеки един модел блиндирана или метална врата се съдържат всички необходими детайли за нейния монтаж.

Пет важни неща, които може да научиш за входните врати

Входните врати са важна част от нашия интериор и изборът им не е особено лесен. На пазара се предлагат различни видове входни врати, но нашия избор би бил много по-лесен, ако знаем тези 5 важни неща за тях.

Входните врати могат да бъдат метални и блиндирани

Блиндирана входна врата Картал за къща

Първото нещо, което е от съществено значение е дали вратата ще бъде изложена на атмосферни влияния. Ако това е така, съветваме Ви да изберете входна врата си с UV защита и прахово боядисване. По този начин тя ще е защитена от различните атмосферни влияния, на които ще бъде изложена: сняг, слънце, дъжд.

Второто нещо, което е добре да знаем, е че входните врати имат различна шумо и топло-изолация. Крилото може да бъде с пълнеж от минерална вата, полистирен или пчелна пита. Най-добрият шумо и топло изолатор е минералната вата.

Третото нещо, което е от значение това са заключващите системи. Блиндираните врати имат обикновено две заключващи системи, и пасивни шипове, които влизат директно в касата при нейното затваряне. Металните врати са с многостранно и многоточково заключване.

Четвъртото нещо е, че на входните врати могат да бъдат поставени пасивни дръжки с форма на полумесец или пура. Те се монтират от едната страна на крилото – може отвътре или отвън. По този начин нашата врата изглежда стилно и модерно.

И петото нещо, което е хубаво да знаем е, че за да функционира правилно нашата входна врата е необходимо ние да се грижим за нея, като я почистваме редовно, смазваме поне ведъж месечно и от време на време притягаме обкова ѝ.

Входните врати са част от нашия дом или офис и се надяваме, че изборът им вече ще е по-лесен, след като вече научихте тези пет важни неща за тях.

Можете да разгледате нашите предложения в сайта или на място в магазина.

Не губете време да защитите своя дом.