Интериорни врати

Показване на 1–12 от 43 резултата

Във Врати Експрес София предлагаме интериорни врати с необходимото качество и на достъпна цена. Разполагаме с решения за всеки облик, вкус и изискване. Ако е дошло времето да смените старите си интериорни врати с нови или се нуждаете тепърва от такива, то сте дошли на правилното място. При нас може да избирате между:

 • Варианти с фрезовка;
 • Варианти с остъкление;
 • Гладки и изчистени варианти;
 • Различни видове пълнеж;
 • Различни типове покритие на вратата;
 • Впечатляващи цветове и дизайни.

Врати Гама – Интериорни врати на ниски цени

Интериорна врата Gama 204, Златен дъб

 • Вратите от серия Гама са подходящи за монтаж както в нови, така и в панелни жилища с метални каси.
 • При поставяне в панелно жилище се използва технология, чрез която новата каса „облича“ старата, която остава скрита под нея.
 • Стандартните размери на вратите, позволяват да бъдат монтирани във всеки апартамент.
 • Изработката на интериорните врати от серия Гама е от HDF плоскости.
 • Рамката е направена от масивна дървесина и е допълнотелно подсилена в средата с оребряване.
 • Покритието на вратите представлява топлопренесено и машиннопоставено PVC фолио.

Врати Граде – Високо качество и стил

 • Интериорните врати Граде се изработват от висококачествени материали и с нови технологии, чрез които се удължава техния живот.
 • Конструкцията на врата представлява фалцово крило със заоблени ръбове, пълнеж тип „пчелна пита“ и дървена рамка от HDF плоскости.
 • Моделите, които предлагаме са с фрезовка, със стъкло или напълно изчистени.
 • Цветовете, в които се предлагат интериорните врати Граде са: Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Дъб Вераде, Шведски Дъб, Орех Рибейра и Череша Сан Диего.

Защо да изберем чешки интериорни врати серия Гама?

Най-голямата дилема като влезем в магазин за интериорни врати, е какви по цвят, качествени ли са, защо да избера точно тази серия, с какво са по-хубави от другите врати? Крилата на вратите от серия Гама са изработени от масивна дървена рамка по цялата дължина на крилото, HDF оребрения в средата, ако моделът е плътен или фрезован, или ако е със стъкло, то е по цялата дължина на крилото, каса с гумено уплътнение, три броя панти тип пеперуда и удобни дръжки тип розетка за лесно отваряне и затваряне на вратата. Покритието им е 3D полипропиленов ламинат, устойчиво на влага и надраскване. Тази серия разполага с избор от пет цвята: перла, бреза, златен дъб, сив кестен и венге. Универсални цветове, комбиниращи се лесно с мебелите в дома ни.

В зависимост от това къде ще бъде монтирана вратата, серията предлага различни модели със стъкло. Ако искате врата за хола, или трапезарията, моделите 204, 207 и 208 са подходящи, тъй като са с по-големи стъкла, и могат да пропускат светлина в коридора Ви. По-деликатни модели като, 201 и 205 могат да се монтират на спални. Ако не Ви допадат врати със стъкло, можете да изберете моделите с фрезовка, да придадат красив изглед и завършек на стаята.

Серия Гама се предлага с стандартна каса, която варира в различни размери, от 7 см до 9 см, която е най-тясната, и от 30 см до 36 см, която е най-широката. А ако зида е още по-широк, серията предлага уширителна планка, която се предлага в цветовата палитра на серията.

За панелните жилища се предлага каса панел, която е голямо удобство на хората, които не искат да къртят лятата метална каса. Представлява един статичен перваз и един плаващ, който се регулира според широчината на каса панел. Опционалното обличане стеснява светлия отвор с 2,5 см., което прави този тип каса изключително предпочитана, от собствениците на този тип жилища. Каса панел се предлага в два размера: 5,5 см до 8,5 см и 13 см до 16 см.

Серия Гама се е погрижила да предложи за всеки дом и за всеки вкус по нещо. Можете да разгледате мострите ни в Шоурум Врати Експрес София, очакваме Ви!

Врати Граде – Висококачествени интериорни врати в София

Интериорните врати Граде са с гарантирано отлично качество. Всички модели се изработват с най-съвременното оборудване, по иновативни технологии. Материалите, използвани за изработка, са висококачествени и екологично чисти, което води до тяхната дълготрайна и безпроблемна експлоатация.

Крилото на вратите Граде е фалцово, ръбовете са заоблени, пълнежът представлява „пчелна пита“, а рамката е дървена от HDF плоскости. Предлагат се модели с две различни покрития. Нашите интериорни врати се предлагат в различни цветове и варианти. Могат да бъдат с остъкление, гладки или с фрезовка. По този начин успяваме да задоволим и най-претенциозните вкусове на нашите клиенти.

Всички предлагани модели се поддържат в постоянна складова наличност, благодарение на която гарантираме възможно най-кратък период за доставка, след направената поръчка на избраната от Вас врата. При нужда от консултация или монтаж се обърнете към нашия професионален екип на посочените телефони, чрез контактната форма или на място в магазина.

Повечето хора изпитват силни притеснения, когато се налага да купуват интериорни врати. Вероятно това е така, защото сумата, която трябва да се даде, никак не е малка. А дали качеството ще отговаря на заплатените пари е болезнен въпрос, който ще се опитаме да отметнем по-надолу.

Кои са най-важните факти относно качеството на интериорните врати?

1. Ще се изметнат ли интериорните врати на по-късен етап от ползването им?

Ето и отговорът: Не! Материалът за направата им е HDF. Той е много по-устойчив и издръжлив, отколкото тези направени от МДФ. Това е така, поради простата причина, че дървесните частици при него са по-ситно пресовани, а температурата на слепването им едни за други, за да се получи цяла плоскост, е много по-висока.

2. Ще се разруши ли целостта на покритието във времето?

Вариантите за покритие при интериорните врати са три на брой. Единият от тях е подобен на естествения фурнир. Той представлява дървесни частици, които са слепени с лепила и смоли и така се получава влаго- и водоустойчиво покритие. Другият избор може да бъде - плоскостта на вратата да бъде ламинирана. Това е изключително устойчиво на надраскване и влага покритие. И третият вид е - както крилото, така и касата да бъдат облепени машинно с PVC. Това също е достатъчно издръжлив вариант.

3. Проблем ли е, когато се прави корекция в размера на избрания от Вас модел?

Тъй като вратите идват със стандартна височина за строителен отвор от 203 см, ако не може да къртите на горе, има опция за подрязване на вратата. Това е възможно да се случи, тъй като има поставена рамка, от масивна дървесина, вътре в крилото, която не позволява нарушаване на неговата конструкция.

4. Лесна ли е смяната на стъклото при счупване?

Да, тя е изключително лесна, понеже стъклото е цяло и се сменя от горния кант на интериорната врата.

5. Какъв е пълнежът на крилото?

Както повечето от Вас се интересуват често, дали крилото вътре е кухо, е, разбира се, че не е. Пълнежът може да се състои от „пчелна пита”, HDF оребрение или перфорирано ПДЧ, така че определено няма за какво да се притеснявате.

Сега остана само да изберете своя цвят и модел врата. Приятно разглеждане!