Сега ще Ви информираме с десет факта за металните блиндирани врати, които са от изключителна важност и е препоръчително да знаете. За да се справите перфектно в подбора на входна врата, ето какво трябва да имате предвид.

Факти:

Факт номер 1

Такива врати са изработени от изцяло метални плоскости и това ги прави много по-издръжливи и устойчиви. Касата също е изцяло метална.

Факт номер 2

За още по-голяма сигурно нашите модели са снабдени и с допълнително метално оребрение, което ще допринесе за спокойствието във Вашето жилище.

Факт номер 3

За да Ви бъде уютно и топло през смразяващите зимни нощи, тези врати са с пълнеж от изолационен материал. Той е тип пчелна пита, която не пропуска студа в жилището. Този фактор е от голямо значение за Вашето удобство и уют.

Факт номер 4

За да бъде скрит грубият метал използван за направата на крилото и касата, вратите са с покритие от ПВЦ с красив дървесен декор. Той изглежда толкова естествен, че клиентите дори ни питат – дали вратите са дървени. Друг вариант е да се спрете на модел, който е праховобоядисан или гланциран в нюансите на графитеночерно, сребсристосиво и бяло. Тук, получилият се краен резултат, е отново зашеметяващ.

Факт номер 5

Нека да поговорим и за най-важното, а именно заключването. Може да избирате между една или две секретни брави, но и в двата случая ще получите и допълнителни шипове от трите страни на крилото. Към комплекта е включен и върток за нощно заключване.

Факт номер 6

За по-красив дизайн сме скрили и пантите, за да не се виждат от нито една от двете страни на вратата.

Факт номер 7

Тези модели вървят и с вграден праг, така че няма да се налага да имате допълнителни разходи по закупуването и монтаж на нов такъв.

Факт номер 8

Касите са фиксирани и покриват зид до 10см. Това ги прави много удобни за монтаж.

Факт номер 9

В обкова има и включена шпионка, което е поставена фабрично. Тя придава завършеност на цялостната конструкция на крилото.

Факт номер 10

Още един плюс, който желаем да прибавим е, че тези врати разполагат с по два монтажни ключа, които не могат да бъдат използвани след пренареждане на патрона с помощта на един специален мастър ключ. Така Виe ще бъдете абсолютно спокойни.

Каква входна врата за апартамент ще изберете  – метална или блиндирана? Всичко зависи от приоритетите и очакванията Ви.