В днешно време е модерно цветното, черно-бялото, абстрактното…кое от кое са по-популярни, всеки човек се стреми да бъде различен, иска домът му да бъде модерен или в старинен стил. Поръчковите интериорни врати серия „Gradde дават възможност да се изрази собствената индивидуалност на човек, дават му един начин да изрази себе си, да бъде това, което всички други не могат да бъдат. Има видове подходящи за интериора на детска стая, която чака своя малък обитател, да започне да гради своя така голям детски свят.

Разнообразието на интериорни врати е на първо място и именно заради това има и много модели, които биха паснали на офис среда, на стая за релакс, салон за красота и дори фитнес. Ето това е животът в 21-ви век, всички са различни, живеят живота си на бързи обороти, искат всичко и го искат веднага и по-възможност да са единствените, които го имат.

Специалните серии на „Gradde” дават възможност на индивидуалността да излезе на преден план, дават шанс човек да успее да развие своята креативност до такава степен, че чрез неговият интериор да може да бъде опознат, да допусне не само в дома, но и в душата си. Ако трябва да направя един притеснителен статистически извод поне половината население е прикрито, страх го е от оценката на обществото, на заден план са останали чувствата и емоциите – на преден излизат лицемерието, борбата за успех на всяка цена, егоизмът, но в по–големи от приемливите количества – всички тези характеристики и описателни прилагателни могат да бъдат декодирани чрез психологията.

Най–великата наука според мен – дава начини и средства на човек да опознае собствения си вид, да достигне до дълбините на съзнанието си без дори да подозира какво може и да се крие там. Именно психологията е ключът, мога да кажа дори, почти към всичко. Когато отидем на гости в дома на човек, можем много лесно да се опитаме да интерпретираме не само неговото поведение, но и цялостната среда, която е декорирал и в която търси своя уют.

Вратите на човек говорят безкрайно много за самия него – първият пример, за който се сещам е за клиент, който си търсеше интериорна врата, но с много стъкла – именно за спалнята и хола. Когато го попитах за спалнята дали не иска фрезована, той простичко ми отговори, че човек трябва да умее и да се хвали. Какви изводи мога да си направя за него – на първо място определено самочувствието му беше голямо, за останалото не знам, но му намерих една врата отново поръчкова, отговаряше перфектно на неговите изисквания, но в последния момент господинът каза, че ще помисли, освен да заключа, че самочувствието му е взело и доста от куража, нещо, което не бих могла да преценя, ако не разчитах на психологията.