Интериорните врати са облика на нашия дом, затова при избора им понякога си задаваме въпроси и се замисляме дори и за такива малки неща, които през останалото време на забързаното ни ежедневие дори не бихме се замислили за тях. Неминуемо въпросите могат да бъдат много, но най важните, които изпъкват на челно място са: как да изглежда нашата врата, колко да е здрава, цвета как ще хармонира с обстановката в нашия дом, ще има ли подходящи размери, удобството на захвата на дръжката.

Тези въпроси въобще не са плашещи, отговорите са толкова лесни, защото нашите интериорни врати имат богат избор от към модели – те могат да бъдат със стъкло с красиви извивки или по-строго геометрични, с матово или орнаментно или с още видове, които всеки, дори и най-претенциозния може да избере.

Питанки относно интериорните врати

  1. С фрезовки или изчистени плътни модели? Винаги можете да изберете, дори и модели врати със стъкло.
  2. Здрава ли ще бъде моята нова врата – абсолютно да! Конструкцията и покритието на вратите са с нови технологии, отговарящи напълно на модерния ни свят.
  3. А цветовете? Тук разнообразието също е твърде голямо, даващо възможност да хармонира и да се впише идеално във визията на вашия дом.
  4. И притеснението с размерите е съвсем неоснователно, нашите врати имат варианти на размери и ако все пак размерът не е точен, възможността да се коригира ширината и височината на нашите врати идва и тук на помощ, за да влезе вашата врата във вашия дом и да засияе с цялата си прелест и великолепие.
  5. Докосваме вратите по десетки пъти на ден и дръжката съвсем не е без значение, затова и разнообразието и в тази насока съществува.

Може да имате и още много въпроси за вашите интериорни врати, но със сигурност за всички имаме отговор, защото за нас вратата не е просто врата, а изящна час от нашия дом. Идвайки при нас ще разберете, как да изберете цветовете и моделите интериорните врати.