Черния интериор и тъмните цветове са тенденция

Черните, мрачни интериори са силен, смел интериорен дизайн. С тъмните стаи ще Ви трябват тъмни врати! Това е в пълен контраст с неотдавнашната атмосфера на изцяло бяла вила. Защото черните интериори и тъмните нюанси като цяло могат да добавят дълбочина, топлина и елегантност към пространството. И така, време е да пазарувате за черна боя за врати.

Бялото може да изглежда твърде стерилно

Докато белите интериорни врати са типични за модерния дом, те могат да направят цялостния дизайн на пространството да изглежда малко стерилен. Добавете бели стени и бели мебели в уравнението и белите врати могат бързо да се изгубят в стаята. Използването на черна боя за трансформиране на вашите интериорни врати е чудесен начин да направите вратите си контрастни.

Боядисаните в черно врати се поддържат по-лесно

Пръстови отпечатъци и следи от ръце не се виждат толкова много на черните врати. Ако сте семейство с деца наоколо, има голям шанс да се появят лепкави пръсти. От следи от пръсти по прозорците до тъмни петна по белите интериорни врати. Черните врати обаче могат да помогнат за премахването на този проблем у дома и да дадат на заетите родители едно нещо по-малко за постоянно почистване. Как да почистите интериорните врати, е бил винаги въпрос, колкото лесен, толкова и специфичен, когато става въпрос за различните материали и покрития при вратите.

Черните цветове могат да скрият много „грехове“

Много хора обичат тъмната, черна естетика на интериорния дизайн, защото всъщност може да скрие старата дървена дограма. Ако в момента ремонтирате дома си, добра идея е да се опитате да спасите оригиналните функции. Черните интериорни врати могат да сведат до минимум общото износване на старите дървени панели и да дадат нов живот на старата врата, оригиналните рамки на вратите и панелите им. Не е нужно да излизате и да купувате нови врати. Черната боя също е СТРАХОТНА, за да направи вратите от строителен клас да изглеждат много по-скъпи и персонализирани.

Акцент на дръжките

Изборът за боядисване на интериорни врати в тъмно може да бъде трудно решение. Но ако сте закупили нов обков като красиви златни дръжки за врати или такива, които наистина искате да покажете, черните врати може да са най-добрата идея. Тъмният фон може да помогне да се подчертаят златните черти и да се излъчва изтънченост.