Ако четете тази статия, това означава, че през главата ви е минала идеята да си смените интериорните врати и ако в главата Ви са питанки по този въпрос дали да го направите, отговорът е ДА, направете го. Веднъж прокраднала ли се е мисълта за смяна на интериорните врати, значи трябва да се сменят, защото това не е нещо, което да извършвате всеки ден, месец или дори всяка година. Веднъж като ги смените вие се отървавате от тази мисъл за десетилетие, минимум!

Кога и какви врати да изберем

А какъв по подходящ момент от този, в който сме в пандемия и много хора са изолирани един от друг, стойки у дома. Е нашите интериорни врати може да нямат изолация от коронавируса, но пък за сметка на това представят възможността за шумоизолация и топлоизоция, някои повече от други. Някои от вратите ни са с по-високо ниво на влагоустойчивост. Ако пък имате някой в дома си, който е по-бурен и постоянно се блъска и удря във вратите, имаме модели, които са масивни и здрави.

Ако Вашата цел е висок клас интериорни врати с елегантен дизайн и цвят Ви представяме врати Граде, които са с най-висок клас покритие А++, което е полезно за влагоустойчивост и устойчивостта при надраскване. За здравина не се тревожете, разполагат с два листа от HDF материал, а отвътре са с пълнеж пчелна пита, като за някои които не са уверени, че пчелната пита е най-добрия вариант, ви представяме възможността да са с пълнеж от перфорирано ПДЧ.

Серия Граде има голям каталог, от който можете да се възползвате. Врати по поръчка от Граде е възможност за избор сред много модели, които да съобразите, според помещенията – спалня, всекидневна или детска стая.

За тези които пък търсят нещо повече като здравина Ви представяме серия Гама като тя е с HDF оребряване и рамка на крилото от 4см масивна, иглолистна дървесина. Вратите от серия Гама разполагат с по-разчупени и интересни дизайни както и цветове. Моделите, които са със стъкло и на двете серии са различни.

В тази насока вземете решение и действайте. Посетете нашия магазин или уеб сайт, където ще получите ценни съвети от нашите експертни консултанти. Времето за промяна е сега, за това обновете дома си в стил, който ще Ви кара да сложите усмивка на лицето си и да се чувствате спокойни.