Разказвачите на истории и писателите на научна фантастика неволно даряват на интериорните врати магически свойства: този романтичен образ на вратите в приказките е оталожен в съзнанието ни от детството. Следователно тенденциите, повлияли на интериорните врати 2021, могат да се нарекат естествени: тривиалният дизайн е в миналото, придавайки на вратите свойства като мистерия и красота.

Всяка врата има своите качества

Фокусът е върху самите врати, вместо да чакаме дизайнерските чудеса зад тях! С други думи, модерно е да се вглеждате във вратите, тренд който не е от днес за утре и придава повече на стила на дома Ви, отколкото си мислите. И дори да не сте толкова прозорливи, стила на вратата неизменно внася очарование и уют.

Оглеждайки се, в който и да е продукт под типа интериорна врата, има даден иновативен ентусиазъм, нов поглед към естетиката и функционалността. Но красотата не може да бъде само статична, тя трябва да бъде и в движение: движение на вратата в момента на отваряне.

Врати 2021: цветове и материали

Анализирайки най-новите колекции забелязваме, че вратите за 2021 г. са ясно повлияни от демократичните интернет тенденции! Качественото имитиране на естествено дърво е особено актуална и е добре дошла. За всекидневна и зониране е идеален вариант за плъзгащи стъклени врати. Тази така наречена фалшива илюзия работи отлично и за визуално разширяване на пространството. Относно функциалността и още любопитни факти за плъзгащите интериорни врати, можете да научите при нас, в блога ни.

Можете да ги украсите с осветление

Твърде много прегради и декорация на стъклени врати не са добре дошли (без да се брои японски стил). Цветове – всички дървесни нюанси, стилно черно, както и всякакви ярки наситени нюанси. Добър вариант е цвят, който контрастира с тона на стените, така че фокусът се променя върху самите интериорни врати. Цветните витражи също не излязоха от мода. Те ще създадат прекрасна игра на светлина! Дизайнът на вратите 2021 може да бъде ясно разграничен: никога не е скучно! Като цяло интериорните врати са направени в по-свободен стил, често напомнящ на входа, добавяйки към интериора интригуваща динамика. Стилът на вратата може да се различава от стила на стаята. Те обаче трябва да са в хармония помежду си.