1-Съвет едно

Потърсете ни в интернет, там ще намерите чудесно оформен сайт с детайлно описани и показани всички входни врати, които предлагаме. Пълна информация за местоположението на обектите ни и контакт с тях.

2-Съвет две

Коя серия да бъде? Предлагаме разнообразие от модели от различни производители носещи своите технически и визуални данни и особености, всички модели входни врати са изработени по най-съвременна технология и материал, а именно HDF с покрития отговарящи на европейските изисквания и покриващи всички ваши очаквания и нужди!

3-Съвет три

Вече искам входни врати от вас! Входната ми врата е за смяна…какво може да ми предложите?

Черна Входна Врата за дома

При избор на входна врата Вие правите избор за лице на вашия дом, лице, което освен с дизайн ще предпази дома от климатичните фактори, шумните съседи и предпази от недоброжелатели!

В нашите шоуруми ще Ви посрещнат усмихнати, компетентни лица готови да отговорят на всеки ваш въпрос и колебание! Ще разберете, че сте на правилното място още при вида на голямото разнообразие от модели, с иновативен дизайн, високо ниво на защита и материали от последно поколение. Очакваме Ви!

4-Съвет четири

Как да знам какви размери врати са ми нужни?

Ние сме се погрижили това да е наш ангажимент и отговорност, ще изпратим лице в точен час удобен за вас, ще Ви окаже пълно съдействие по всички въпроси с размери и препоръки какво е най-подходящо конкретно за вашия дом.

5-Съвет пет

Вече имам размери? Какво следва?

Да заповядайте в наш шоурум да направим финални уточнения, ако нямате възможност да присъствате предлагаме изцяло дистанционна комуникация в която ще получите всичко на посечен имейл от вас и ние ще Ви предоставим нужните документи за финализиране на вашата поръчка. Ще се свържат с вас да уточните най-удобната дата за монтаж, но ако искате сами да го извършите доверете се на нашите съвети – какво трябва да знаете за монтаж на входна врата. Врати Express София, ще Ви помогнат във всичко свързано с вратите!