Важна част от дизайна на жилището зависи от избора на интериорни врати. Когато са със стъкло ще направят стила на Вашия дом елегантен и ще внесат повече светлина в жилището. Те ще позволят на естествената светлина да преминава и да се използва по-добре, а също така придават изтънчен, но и изчистен вид на помещенията.

Нашите стъклени модели врати

Предлагаме различни разновидности от модели със стъкло, които ще променят изцяло облика на стаите. Колкото повече светлина, толкова по-добре. Остъклените интериорни врати ще допринесат Вашето жилище да изглежда, така както сте си го представяли и да бъде същевременно модерно. Разнообразните дървесни декори в съчетанието от качествени и съвременни материали, ще са едно от допълненията към Вашия интериорен дизайн.

Ако харесвате по-нестандартните и разчупени форми Ви препоръчваме, модел 014 с три идентични по форма и големина стъкла, и модел 017, който оприличаваме на мехурчета. И двата модела от серия Стандарт ще стоят перфектно във всяка кухня. Всичко това в съчетание с цвят Бял или Светъл дъб от светлата гама.

Все пак, ако сте почитател на правите, квадратни или правоъгълни форми, предлагаме класическите интериорни врати на Граде. Освен, че са изработени по иновативна технология на покритието, те се характеризират с високо качество на материала и устойчивост. Предлагат се в различни форми, с големи или малки декоративни прозорчета и разнообразни цветове. Модел Бломендал в най-новия цвят Шведски  дъб от серия Граде, ще внесе топлина във Вашия хол. Ако все пак харесвате още по-тъмната гама врати, цвят Орех Рибейра в съчетание с матово стъкло ще бъде подходящо решение.

За да запазите светлината, изберете остъклени интериорни врати, стила и декорите, които ще предпочетете за вашето жилище зависи изцяло от вас. Съчетавайки различните орнаменти и дървесни декори на нашите остъклени врати, Вие ще имате неограничени възможности, за да постигнете очакваните резултати.