За много от вас, избора за блиндирана врата е доста лесен и елементарен, за други пък истинско предизвикателство. Ще ви представим някои от най-често допусканите грешки при избора на блиндирана врата и алтернативен правилен вариант към който можете да се насочите.

Избора зависи от вашият бюджет

  • В шоурумът разглеждате две различни серии блиндирани входни врати. Едната е с по-ниско качество, съответно и доста по-ниска цена. Другата пък е висок клас с по-висока цена. Вие избирате ниската цена.

Винаги качествотото е с предимство

  • При такъв казус, трябва да изберете по-високото качество, защото както знаем, понякога „евтиното излиза доста скъпо”. Не се заблуждавайте от цената. Евтината блиндирана врата с ниско качество ще има пред себе си максимум година живот, след което ще трябва да я смените. Качествената скъпа врата ще краси дома ви с години и няма да имате нужда да я сменяте.
Черна Блиндирана врата за къща

Направете правилният избор

  • В шоурумът разглеждате врати за къща. Консултантът ви предлага блиндирана врата с УВ защита, вие обаче харесвате врата, която няма Ув защита, а е предназначена за апартаменти. Избирате втората, защото чисто визуално ви е харесала много повече. Следствие на температурните изменения, влагата, дъжда, снега и водата, които директно или индиректно обливат блиндираната врата, тя се издува, фолиото се накъсва и вратата ви „плаче за нова”. Имайте предвид още, че всички врати имат 5 години гаранция. В случай обаче, че си закупите блиндирана входна врата за къща без УВ защита, тази гаранция автоматично отпада. Спецификите на блиндираните врати за външни условия, гарантират дълготрайна употреба.

 

  • Не случайно са създадени блиндирани врати за апартаменти, за панелни жилища и за къщи с ув защита. Вие трябва да се съобразите с това и да подберете най-доброто за вашият дом. Избрали сте модел с УВ защита за вашият дом, имате 5 години гаранция, при най-малкото ви притеснение за дефект на вратата или просто един счупен патрон, вие ще имате гаранция и няма да е необходимо да влагате пари по вратата. Всичко ще ви бъде подменено и заплатено от фирмата.