Турският производител Kartal е дълги години на пазара с доказано име. Предлагаме няколко серии врати с различни характеристики, спецификации и цветова гама.
Серията, на която искаме да наблегнем днес е под името Елеганс. Това са блиндирани врати – T-901, T-909, T-902, T910, T-904. Вратите Елеганс са красиви, сигурни и от най-висок клас.

Чудите каква врата да изберете за своя дом, то трябва да наблегнете на няколко важни момента:

  • Каква е структурата на вратата, от какъв материал е, какъв е типът на изолация?
  • Касата права ли е или регулируема, която облича целия зид?
  • Каква цветова гама предлага серията и кой цвят би бил най-подходящ за интериора Ви?

Предимствата на вратите от серия Елеганс са следните:

Крилото на вратата е съставено от висок клас ламиниран MDF, пълнежът е минерална вата, метален лист и метално оребрение, всичко това е прикрепено с метална рамка, която елегантно е скрита от MDF профили за по-голяма изящност и естетика. Крилото е с дебелина 9 см., което го отличава и прави по-висок клас от останалите врати, които предлагат 7 см. крила. Това съответно веднага дава отражение за качествена защита от шум и пази жилището топло през зимните дни. Към крилото има прикрепени 8 на брой шипа. Тяхната роля при положение на затворена врата е, че лягат в самата в каса и така правят блиндираната врата още по-устойчива на злонамерени действия. Касата на вратите от серия Елеганс също не е обикновена, а ще Ви предложи е плаващо обличане на цялата площ на зида, като предлаганите размери варират, в зависимост от нуждите на клиента. Съществува вариант рамката на вратата да бъде декорирана с плоскости от MDF, които придават елегантност и завършен вид на вратата, а и така не се вижда металната каса.

Разгледайте отблизо основните качествени характеристики на вратите от серия Елеганс:

  • Регулируема каса с подсилено гумено уплътнение;
  • Две на брой брави със секретни патрони;
  • Бронирана капачка против разбиване на патрона;
  • Вратите се предлагат с три на брой секретни ключа;
  • Тайно „резе“;
  • Осем на брой шипа против влизане с взлом;
  • Профил от метал, който спомага за изграждането на праг;

Сигурността, защитата и привлекателния външен вид са приоритет за вратите от серия Елеганс. С тях ще подчертаете своята индивидуалност и лукса на Вашия дом. Можете да ги видите в шест различни цвята и да си изберете модел, в зависимост от интериора на жилището. С врата от серия Елеганс ще инвестирате в сигурността на Вашия дом. Има вариант от серията, която се предлага с вградена алармена система, предвидена и за най-взискателните ни клиенти.
Серия Елеганс са най-висок клас врати на разумни цени!