Турският производител Kartal е дълги години на пазара с доказано име. Предлагаме няколко серии врати с различни характеристики, спецификации и цветова гама.
Серията, на която искаме да наблегнем днес е под името Елеганс. Това са блиндирани врати – T-901, T-909, T-902, T910, T-904. Вратите Елеганс са красиви, сигурни и от най-висок клас.

Чудите каква врата да изберете за своя дом, то трябва да наблегнете на няколко важни момента:

  • Каква е структурата на вратата, от какъв материал е, какъв е типът на изолация?
  • Касата права ли е или регулируема, която облича целия зид?
  • Каква цветова гама предлага серията и кой цвят би бил най-подходящ за интериора Ви?

Предимствата на вратите от серия Елеганс са следните:

Крилото на вратата е съставено от висок клас ламиниран MDF, пълнежът е минерална вата, метален лист и метално оребрение, всичко това е прикрепено с метална рамка, която елегантно е скрита от MDF профили за по-голяма изящност и естетика. Крилото е с дебелина 9 см., което го отличава и прави по-висок клас от останалите врати, които предлагат 7 см. крила. Това съответно веднага дава отражение за качествена защита от шум и пази жилището топло през зимните дни. Към крилото има прикрепени 8 на брой шипа. Тяхната роля при положение на затворена врата е, че лягат в самата в каса и така правят блиндираната врата още по-устойчива на злонамерени действия. Касата на вратите от серия Елеганс също не е обикновена, а ще Ви предложи е плаващо обличане на цялата площ на зида, като предлаганите размери варират, в зависимост от нуждите на клиента. Съществува вариант рамката на вратата да бъде декорирана с плоскости от MDF, които придават елегантност и завършен вид на вратата, а и така не се вижда металната каса.

Разгледайте отблизо основните качествени характеристики на вратите от серия Елеганс:

  • Регулируема каса с подсилено гумено уплътнение;
  • Две на брой брави със секретни патрони;
  • Бронирана капачка против разбиване на патрона;
  • Вратите се предлагат с три на брой секретни ключа;
  • Тайно „резе“;
  • Осем на брой шипа против влизане с взлом;
  • Профил от метал, който спомага за изграждането на праг;

Сигурността, защитата и привлекателния външен вид са приоритет за вратите от серия Елеганс. С тях ще подчертаете своята индивидуалност и лукса на Вашия дом. Можете да ги видите в шест различни цвята и да си изберете модел, в зависимост от интериора на жилището. С врата от серия Елеганс ще инвестирате в сигурността на Вашия дом. Има вариант от серията, която се предлага с вградена алармена система, предвидена и за най-взискателните ни клиенти.
Серия Елеганс са най-висок клас врати на разумни цени! Кои са грешките при избора на блиндирани врати, които да избегнете, за да получите това, което искате, без да правите компромис? Информирайте се по темата, задължително, преди покупка!