Стъпка 1: Изберете стила на вратата на вътрешния двор, който най-добре отговаря на вашия дом.

Плъзгащи се вътрешни врати: Те дават голяма възможност за пестене на пространство. Плъзгащите се врати на вътрешния двор се отличават със стил и изключителна функционалност. Плъзгащите се врати от стъкло създават безпроблемен преход от вътрешното към външното пространство, а ако имате винилова плъзгаща се врата, това няма да изисква почти никакво поддържане. Разширеното стъкло предлага невероятно количество естествена светлина, за да запълни жизненото пространство, създавайки уютна и привлекателна атмосфера, независимо от времето на годината.

Люлеещи се странични врати: Предлагат се в централно окачени, градински и френски стил на вратите. Люлеещите се врати на вътрешния двор добавят намек за елегантност. Те са лесни за персонализиране, за да съответстват на стила на дома ви.

Стъпка 2: Решете кой материал за вратите на вътрешния двор е най-подходящ за вашия дом.

Вратите от винил: за вътрешни дворове са построени така, че да издържат години и да са устойчиви на външни условия. Винилът е по-евтин от дървесината и стъклопакета, но все пак има предимствата на енергийната ефективност, които имат дървеният материал и фибростъклото. Винилните врати на вътрешния двор също се предлагат в голямо разнообразие от цветове, от които можете да избирате, включително дърворезба, който е проектиран да изглежда като истинско дърво.

Дървени врати: Вратите от дърво се отличават със стилен облик и могат да бъдат персонализирани във всеки един цвят, който си пожелаете. Те обикновено са по-скъпи от другите материали и изискват повече поддръжка, за да изглеждат красиви всяка година.

Врати от фибростъкло: Вратите от фибростъкло станаха доста модерни в последно време. Фибростъклото не изисква почти никаква поддръжка и може да бъде персонализирано, за да се слее безпроблемно с дизайна на вашето жилище. Въпреки това, с неговите предимства идва и по-високата цена. Фибростъклото е най-скъпият материал за врата на вътрешния двор.

Алуминиеви врати: Алуминият е един от най-евтините материали за избор, но има и недостатъци. Тъй като е лек, алуминият не е в състояние да задържа топлината или да охлажда въздуха вътре така ефективно, както другите материали. Така че, можете да очаквате енергийните Ви разходи да нараснат. Те също така могат да се надраскат по-лесно.

Стъпка 3: Изберете врата на вътрешния двор, която да показва стила ви:

Правилно избраната врата към вътрешния двор може да донесе прекрасна естествена светлина и красиви гледки в дома ви. Тези врати могат да осигурят прозорец към света. Това е един много модерен начин за спестяване на пространство, увеличаване на гледката от дома ви, а също и осигурява енергийна ефективност. Изберете врата, която да показва кой сте и която да пасва на къщата ви. Подберете внимателно цвят, който да подхожда на дома ви.

Още информация можете да прочетете в предишния ни блог пост: Избор на врата за къща, кой вариант е най-добър?