“О, щом са произведени в Китай…изобщо не ми ги хвалете тези врати…”

Трябва да знаете, че когато говорим за фабрика в Китай, говорим за огромни мащаби от високо технологично ниво.

Най-известните дизайнери са поверили производството си на китайски фабрики – Prada, Armani, D&G, IBM computers, Samsung, Nokia, iPhone и много други.

Приносът на Китай

Освен добре известният факт, че благодарение на Китай, светът е получил коприната, барута и хартията, малко хора са запознати, че в световен мащаб тя е една от страните с най-голям принос в световните изобретения. Китай създадоха дрон, с който може да лети човек, създадоха първия софтуер за лицево разпознаване, изобретиха машина за създаване на облаци и много други високотехнологични иновации. Затова, когато говорим за стока направена в Китай, трябва да подходим с повече уважение към това. Причината за скептичността на клиентите, е фактът че сме заляти с евтини стоки в България, които освен в Китай, могат да бъдат произведени и във всяка друга страна. Ние сме голям вносител и както останалите големи компании, ние също сме поверили производството си на големи фабрики, на които сме предоставили единен стандарт за производство и за допълнително застраховане, имаме командировани служители, които осъществяват качествения контрол по места.

Качеството е важно

Затова е важно да правите разлика, когато купувате входни врати от голяма и специализирана фирма за врати, която може да си позволи да плаща за качествен контрол и скъпи материали. Или можете да изберете хипермаркет, където вратите се купуват от съмнителни фабрики, които могат да предложат най-ниска цена за сметка на качеството. Всички малки фирми за врати, които разполагат с няколко обекта процедират по същия начин – поръчват конкретен дизайн (най-често познат на българския пазар и често заимстван от големите фирми), само че търсят най–ниска цена, която винаги е за сметка на качеството. Така предлагат евтин продукт. Това е опасна за Вас практика и е хубаво да се замислите по този въпрос, когато купувате врати. Научете за какво да внимавате при избора на входна врата с нашите конкретни съвети.