От доста време насам желаем да Ви представим масовите грешки, допускани от клиенти. След дълги отчети сме групирали пропуски, които се допускат при взимането на нова врата за дома. Няма страшно. Сега точка по точка ще Ви разкажем и след това няма да имате никакви забележки.

Чести пропуски и как да ги избегнем при избора на врати

За начало е важно да имаме взети точно размери. Как и какви размери? Взимаме ролетка и мерим височина, дебелина на зида и широчина, ако не сме сигурни дали сме взели точните мерки, винаги можем да се обадим на консултант от магазин Врати Експрес и да ги помолим да ни изпратят човек на място да дойде да вземе размерите.

След като вече имаме точни размери е време да изберем интериорните врати. Когато избираме врата за различни помещения трябва да помислим дали ще бъде със стъкло, абсолютно плътен вариант или с фрезовка. Ако коридорът от хола или кухнята ви е тъмен бих ви посъветвала да сложите врата с по-голямо остъкляване, за да влиза светлина в коридора. На спалня, баня килер, детска може с фрезовка за повече заигривост или дюс вариант.

Цветовете се определят от подовата настилка, от стените, или дори и от мебелите. Може на светъл под, ако искате да има контраст да сложите тъмни врати или обратното. Може да съчетаете и пода с вратите, за да не се получи прекъсване между пода и вратата. Важното е да имате много голямо въображение и да се забавлявате!

След като вече сме изчислили размерите, цветовете, моделите, идва моментът на монтажа. Много е важно да знаете, защото доста голяма част от хората пропускат тази стъпка и после се връщат към нея, е подът винаги да ви е готов преди да започнете да монтирате вратите!

След като знаем вече всичко това, можем спокойни и уверени да изберем нашите интериорни или входни врати без капка колебание и винаги може да се консултирате с нашите консултанти в шоурумите ни.