Сега ще ви разкажа за най-честите грешки, които допускаме, когато избираме нова врата за дома си. Няма страшно. Сега точка по точка ще си поговорим и след това няма да имате никакви грешки.

За начало е важно да имаме взети точно размери. Как и какви размери? Взимаме ролетка и мерим височина, дебелина на зида и широчина, ако не сме сигурни дали сме взели точните мерки, винаги можем да се обадим на консултант от магазин Врати Експрес и да ги помолим да ни изпратят човек на място да дойде да вземе размерите.

След като вече имаме точни размери е време да изберем интериорните врати. Когато избираме врата за различни помещения трябва да помислим дали ще бъде със стъкло, абсолютно плътен вариант или с фрезовка. Ако коридорът от хола или кухнята ви е тъмен бих ви посъветвала да сложите врата с по-голямо остъкляване, за да влиза светлина в коридора. На спалня, баня килер, детска може с фрезовка за повече заигривост или дюс вариант.

Цветовете се определят от подовата настилка, от стените, или дори и от мебелите. Може на светъл под, ако искате да има контраст да сложите тъмни врати или обратното. Може да съчетаете и пода с вратите, за да не се получи прекъсване между пода и вратата. Важното е да имате много голямо въображение и да се забавлявате!

След като вече сме избрали размерите, цветовете, моделите, идва моментът на монтажа. Много е важно да знаете, защото доста голяма част от хората пропускат тази стъпка и после се връщат към нея, е подът винаги да ви е готов преди да започнете да монтирате вратите!

След като знаем вече всичко това, можем спокойни и уверени да изберем нашите интериорни или входни врати без капка колебание и винаги може да се консултирате с нашите консултанти в шоурумите ни.