Преобразете облика на къщата си за празничния сезон.

Коледа идва и въпреки че цялото внимание обикновено е насочено към украсата на вашето дърво, не забравяйте за екстериора на дома си. Входните врати дават тон за целия ви дом (първите впечатления на вашите гости) и сезона на празниците не е изключение, така че ние събрахме няколко чудесни декорации за Коледни врати за вашето жилище.

Пребоядисайте входната врата в червено

Дядо Коледа знае нещо или две за цвета, който улавя духа на сезона и кара хората да се чувстват в празничното настроение.

Коледно украсена червена входна врата

Планирате празнично преобразяване на вратата? Пребоядисването на входната врата е чудесен начин да трансформирате облика на къщата си в перфектният цвят, който да изберете, ако искате промяна във времето за Коледа.

„Живите червени цветове ще изглеждат невероятно на входната врата и можете да оставите цвета да говори с контрастен прост зелен венец от зеленина, който определено ще вдигне палците на елфите и вашите съседи.“

Направете свой собствен домашен венец

Колен венец на черна входна врата

Това е много по-полезно и много по-лесно, отколкото си мислите. Плюс това е страхотно занимание през зимата за цялото семейство да се включи.

Заложете на вечно модерното сиво

Сива входна врата, украсена за Коледа

Може би червената входна врата не е съвсем за вас. Но какво ще кажете за винаги гъвкавия сив цвят?

Сивите нюанси също са чудесен избор, ако търсите цвят, който да блести целогодишно.

Комплект мини дървета и венец

Коледен венец, окачен на бяла врата

В днешно време няма нужда да купувате декорации за коледни врати поотделно, защото вече можете да си купите комплекти, които ще ви спестят пари и време. Всички предварително осветени.

Коледно украсена черна входна врата

Ако червеното или сивото работят за вас като цветове на входната врата, класическото черно е безопасна опция.

Черна входна врата с коледна украса

Черното ще създаде перфектното платно и защита за всички идеи за сезонен декор. Нищо не изглежда по-добре от зелена ела или зеленина на черен фон. Честването на празничния сезон навън никога не е изглеждало по-стилно!