Забавен личностен тест. Какво казва изборът на входна врата за теб

1. Топли цветове и овални форми

 

Този избор говори за Вас, че сте гостоприемни и добри по характер. Обичате уюта и семейната обстановка. Мислите в по-класическа посока, не обичате да експериментирате, но харесвате да сте център на внимание.

 

2. Топли цветове и прави линии

 

Ако това е Вашият избор, това значи, че сте много изискана личност, която желае с малкото да направи повече. Като например с този избор няма да се притеснявате да съчетаете каквото и да е било обзавеждане в дома Ви заедно с входната врата. Особено държите около Вашите приятели да сте душата на компанията. Посрещате топло гостите си, също като избора на цвят на входната Ви врата.

 

3. Студени цветове и метални нюанси

 

Този избор е най-вероятно да бъде направен от млада личност, с натоварено ежедневие и експериментален нюх. Колко от Вас могат да напрегнат въображението си и да съчетаят такава врата с жилището си? Авантюристи и арт характери - това е техният избор.

 

4. Студени цветове и прави линии

 

Това е врата изобразяваща характер и личност със стил и гъвкаво мислене. Входна врата с такъв облик са свободни и мобилизирани хора с добра професия. Държат силно на сигурността и винаги избират най-доброто.

 

5. Бяла врата и гланцирана повърхност

 

Вие сте истински естети! Обичате лукса и прецизно държите на сигурността и изолацията за Вашия дом. Имате минималистично мислене и сте организирана личност. Винаги държите входната врата да е Вашата визитка пред околните хора.

И като заключение на краткия тест - Вие сами определяте своя характер и врати, важна е сигурността и защитата на Вашия дом.