Лесен начин да избереш нови интериорни врати

 

Интериорни врати - съотношение с подовата настилка

Съотношението между подова настилка и интериорни врати  се изявява също с няколко цвята, а именно дъб сонома(абсолютен аналог с цвят дъб вераде при немските интериорни врати), различните разновидности на дъб - светъл или златен дъб от серия Стандарт, който е в по-топла и жълтеникава гама, шведски дъб отново при немските врати Граде и класически светъл дъб, познат от дълги годни насам. Комбинацията между стени и интериорни врати е най-малко предпочитаната, но наш личен съвет е ако стените са в светли и пастелени тонове, заложете на врата с контрастен нюанс, но в светла гама: например бял цвят при Стандарт или ясен вералинга - приятен цвят в светло-сивата гама.

Серии интериорни врати

Интериорните врати предлагани от Врати Експрес са 2 серии, както вече уточнихме с индивидуални покрития и цветове, така че да може да се комбинират с всичко, с което пожелаете, но в същото време са и с различни визии на касите и первазите, за да може още по-лесно да изберете подходящата за вас серия. В случай, че ще заложите на по-изчистени и геометрични прави мебели и первази за подовата настилка, то тогава несъмнено вашите врати са от серия Стандарт или Граде - с права каса и прави первази. Решението коя да изберете е изцяло ваше съобразно цветовата комбинация с която ще се съобразявате.

И не на последно място подбирайте най-правилно моделите на вратите съобразно помещенията, за които са предназначени те. Добре е всички врати да са с еднакъв цвят и визия. За помещения „хол” и „кухня” винаги най-подходящи са модели с голяма площ заемана от стъкло, за спалните помещение е добре да изберете модели със същите елементи като тези на вратата със стъкло, но без него и за помещения с висока влажност е добре да се избере алуминиева врата, която е най-подходяща за директен контакт с вода и влага.

Спазвайки нашите идеи и съвети вие ще изберете най-подходящото за вашият дом и ще сте горди от избора си!